Les persones que estigueu interessades a tenir el vostre curriculum vitae a la nostra base de dades podeu entrar les vostres dades omplint el formulari que trobareu clicant aquí


 

 

Us informem que les vostres dades seran incorporades a un tractament que és responsabilitat de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) amb la finalitat de gestionar la borsa de treball de l’IEC. Les vostres dades no seran cedides a tercers, i seran destruïdes de manera automàtica al cap de cinc anys.Per a més informació podeu adreçar-vos a la nostra Política de Privacitat. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat, adreçant-vos per escrit a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a l’adreça dades.personals@iec.cat.